Bestelformulier

Via het bestelformulier ‘voor trainers en docenten’ kunnen uitsluitend bij ons geregistreerde gecertificeerde trainers voor hun groep de deelnemersmaterialen bestellen. Studenten van ROC’s kunnen hun deelnemersmap individueel bestellen via het Bestelformulier Basistraining VVE voor studenten.

Bestelformulier voor Trainers en Docenten

Genoemde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten. De bestelling wordt geleverd door Buro Extern te Alkmaar. Bij een bestelling van meer dan 15 deelnemersmappen s.v.p. rekening houden met een levertijd van minimaal 1 werkweek.

Naam organisatie/instelling(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mailadres trainer(Vereist)
Deelnemersmateriaal bijeenkomst 1 t/m 12, inclusief map, à €53.25
Ansichtkaarten Bijeenkomst 12 (pak à 25 stuks) à € 7,50

Bestelformulier Basistraining VVE voor Studenten

Genoemde prijzen van publicaties zijn incl. btw. De verzendkosten zijn apart berekend. Nadat u besteld heeft ontvangt u een factuur op het door u aangegeven e-mailadres. Zodra we de betaling hebben ontvangen versturen wij de map. Per 1 september hebben we er voor gekozen om een gedeelte van de map Basistraining in zwart-wit te gaan leveren. Zo zorgen we ervoor dat ondanks de gestegen kosten de map betaalbaar blijft voor onze klanten! De bestelling wordt geleverd door Buro Extern te Alkmaar.

(Vereist)
Je adres(Vereist)